Kidonakia Corfu Appartementen

Vliegende Fiets Service (fietsvervoer)

De eigen fiets mee zonder zorgen voor de individuele fietser.
Uit eigen ervaring weten we van de problemen die er zijn om een fietsdoos op een onbekend vliegveld te arriveren. Wij helpen hiermee!
Wij zorgen voor het ophalen en wegbrengen van de fietsdozen. Daarnaast bieden wij verblijf aan in onze appartementen op Centraal-Corfu in Agios Ioannis. Agios Ioannis is al meer dan 40 jaar het fietsdorp van Corfu met een uitgebreide fietswerkplaats, goede accommodatie en een sfeervolle taverne op een dorpsplein met plataan.

Wij hebben ook fietsdozen beschikbaar indien alleen vertrek nodig is.
Ideaal voor de fietsers van de Balkan Kust Route en Greek Odyssey on Wheels.

Deze service is opgezet omdat je graag je fietsdoos voor de terugtocht wil gebruiken, relaxt wil starten vanuit een fietsvriendelijke omgeving. De omgeving van het vliegveld is chaotisch en druk en campings zijn niet direct in de omgeving. De startplek is midden op het eiland en slechts 20 minuten met de taxi/busje vanaf het vliegveld. Wij weten waar de dozen aankomen in de aankomsthal en helpen met het vervoer naar het busje. Terug zorgen we voor het busje en zetten je af bij de juiste plek op het vliegveld.

Prijzen zijn terug te vinden op de prijzenpagina.

Recensies

  • Very helpful and kind hosts. They gave us very good suggestions for beaches and interesting places on the island to visit on our stay. We bonded immediately. The location is perfect for exploring the entire island, being in the centre of it, with a nice taverna just a couple of minutes away and a supermarket nearby. Very clean apartment with 2 bedrooms, kitchen, bathroom and two terraces (one in front and one in the back), perfect for 4 adults. The basement is like an amusement park and a museum combined, with table tennis, Darts board, cool graphic illustrations, old computers, books and other cool stuff. Amazing backyard with a great pool and perfect shading spots under the fig and lemon trees. 🙂 If you visit on the right time, you might even have the chance to taste the fruits! And also big comfy hammocks. We would certainly recommend this to our friends and would go back any time.

    Diana – 2021
  • Wij hebben een mooie vakantie gehad op Corfu. Het was een leuke accommatie met een zwembad. Het uitje naar het huis van sissi vinden wij echt een aanrader. Ook het waterfietsen in paleokastritsa. 50 meter van het appartement zit een taverna waar je heerlijke Griekse gerechten kan eten voor een goede prijs. Wij haalde dagelijks water bij de waterbron van het dorp. 200 meter vanaf de stoplichten rechts zit de supermarkt Duro waar je vlees brood groente etc kan kopen. Aan de linkerkant zit op 200 meter van de stoplichten een lekkere bakker

    SNP – 2019