Kidonakia Corfu Appartementen

Vliegende Fiets Korfoe

De eigen fiets mee zonder zorgen voor de individuele fietser.
Ophaal bij aankomst en wegbrengen bij vertrek van fietsdozen en gasten naar een rustig dorpje in het midden van het eiland. Agios Ioannis is al meer dan 40 jaar het fietsdorp van Corfu met een uitgebreide fietswerkplaats, goede accommodatie en een sfeervolle taverne op een dorpsplein met plataan.

fietsdoos en evt. bagage opslag – ook fietsdozen beschikbaar indien alleen vertrek.
ideaal voor de fietsers van de Balkan Kust Route en Greek Odyssey on Wheels.

Deze service is opgezet omdat je graag je fietsdoos voor de terugtocht wil gebruiken, relaxt wil starten vanuit een fietsvriendelijke omgeving. De omgeving van het vliegveld is chaotisch en druk en campings zijn niet direkt in de omgeving. De startplek is midden op het eiland en slechts 20 minuten met de taxi/busje vanaf het vliegveld. De Heenprijs is duurder dan de terugvlucht omdat we naar het vliegveld komen en wachten op vlucht (ook midden in de nacht en bij vertraging). Wij weten waar de dozen aankomen in de aankomsthal en helpen met het vervoer naar het busje. Terug zorgen we voor het busje en zetten je af bij de juiste plek op het vliegveld maar blijven niet wachten op het vliegveld dus goedkoper.

Ophaal transfer   100 euro  (incl. taxi – vervoer dozen en opslag dozen)

Vertrek transfer 75 euro (incl. taxi – vervoer dozen)

Overnachtingen 50 euro per nacht – in appartement of eenvoudige studio/kamer. Bij langer verblijf dan 2 nachten goedkopere prijs of mogelijkheid van appartement.

Deze prijs is voor 1-2 personen. Meer personen een kleine toeslag op aanvraag.