Kidonakia Corfu Appartementen

Kidonakia 4 -Ag. Ioannis

Kidonakia 4 en 5 zijn wat ruimer ingericht en daarom geschikt voor een groep. De appartementen worden ook wel de Black Olive Press appartementen genoemd omdat er veel schrijvers, tekenaars en uitgevers verblijven. Kidonakia 4 is een groot benedenappartement met 2 aparte slaapkamers en een zeer grote living. Geschikt voor een groep tot 5/6 personen. Er is een ruim gevulde boekenkast. Het is een koel appartement in de zomer, maar er is ook airconditioning aanwezig. Er is een eigen zwembad een 50 meter van de Kidonakia appartementen. Verder zijn er plafondventilators en extra staande ventilators. Het is geschikt voor 5/6 personen. Er is een receptie aanwezig voor eventuele vragen over de appartementen, routes of het huren van een auto/fiets. 

Ligging:
De Kidonakia appartementen zijn gelegen in een Grieks dorpje, Agios Ioannis, in centraal Corfu. Het is rustig gelegen met een zwembad bij de appartementen en vanuit hier ben je in 15 minuten (met de auto) bij het strand of in de stad. Er is een taverna om de hoek en de supermarkt en bakker zijn op loopafstand. Vanuit hier kan er makkelijk met de fiets, auto of zelfs met de bus gereisd worden. Ook zijn er mooie wandelingen in de groene omgeving. Te doen:
Ezeltochtjes met onze ezel Marley, zwemmen in het zwembad en boottochtjes zijn een van de vele activiteiten die mogelijk zijn. Klik HIER voor meer activiteiten. 

Service:
Schoonmaak, tevens handdoeken en beddengoed, is twee keer per week. In de keuken is basis keukengerei aanwezig, een magnetron, koelkast en een tweepits kookplaat.
Er is een wasmachine bij de receptie, dit is mogelijk tegen betaling.