Accommodaties

Toe aan een vakantie in een rustige omgeving, ver weg van het massatoerisme? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze drie geschakelde appartementen zijn gelegen in Agios Ioannis, een schilderachtig dorpje midden op het Griekse eiland Corfu. Ze vormen de ideale uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, en autotochten naar de mooiste plekken van het eiland. We hopen je hier binnenkort te mogen verwelkomen!

Kidonakia Appartementen

Naast onze appartementen bieden wij van onze partners ook hotelkamers en villa’s aan in Agios Ioannis. Tegen dezelfde prijzen en voorwaarden, en met ons als Nederlandstalig aanspreekpunt.

De vrijstaande villa’s zijn uitermate geschikt als je op zoek bent naar wat meer luxe en een privézwembad. Verblijf je liever in een accommodatie met een intieme sfeer en geheel persoonlijke stijl? Dan is Hotel Archontiko Petrettini Boutique (voormalig hotel Marida) jouw beste keus. Dit boetiekhotel, dat ooit diende als Venetiaans koopmanshuis, is al meer dan 25 jaar een van de populairste verblijfplaatsen op Corfu voor fietsers en wandelaars. Het heeft 13 kamers, een prachtige tuin, en een zwembad.

Villa & Hotel