Informatie fiets en wandelboekjes en kaarten.

Posted On :

Vanuit Agios Ioannis zijn al direct wat leuke korte wandelingen uitgezet. En met SNP zijn er ook grotere wandelingen uitgezet. We zitten midden op het eiland dus ideaal om met een huurauto per dag een wandeling te doen. Dat kan met het gidsje One Day Walks – Wandelen op  Corfu met het voordeel dat de wandeling weer terug komt op het beginpunt. In deze gids ook diverse stukken van de Corfu Trail.  De Corfu Trail is de beroemde wandelroute van Zuid naar Noord over het hele eiland. Er zijn hierover diverse speciale boekjes/kaarten verkrijgbaar via de goede reisboekhandel.

Voor fietsers is het uitgebreide fietsboekje van Bertus Legebeke ideaal. Het fietsdorp Agios Ioannis is het ideale start威而鋼
punt voor veel  rondroutes waarbij je weer terugkomt in het dorp. Er zijn genoeg routes heen en terug waarbij je weer langs een ander mooi binnenweggetje fietst. Dit boekje is via ons te koop voor 13,50 en ook aanwezig op Korfoe.

Fietsen in het voor en najaar is zeer plezierig. De zomer is alleen voor hittebestendige enthousiaste fietsers met een goede conditie.

Onze aanraders voor kaarten zijn van FREYTAG & BERNDT en Topo Islands.

 

Categories :

Tags :