Vervoersmogelijkheden

Posted On :

Wij hebben diverse vlucht combinaties zelf gedaan en hierbij de tips.

Nieuw in 2016: Easy Jet met een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Corfu, met zeer voordelige prijzen. Op dinsdag en vrijdag wordt er gevlogen.

Corendon is een nieuwkomer met plezierige vluchttijden op woensdag
en vooral zondag! Redelijk geprijsd en vertrek is vanuit Schiphol. Vanuit Eindhoven is er Ryan Air met een vrijdagmiddag vlucht.
Ryanair vliegt vanuit Weeze met prijzen vanaf 150 euro retour. 

Weeze is goed te doen met de trein naar Eindhoven/Nijmegen en dan met een taxibus direct naar het vliegveld. Er is zelfs een Ryan Air bus naar Weeze vanuit Amsterdam met diverse stops onderweg. Met de eigen auto is er tegen een redelijk tarief mogelijkheid te parkeren voor 1/2 weken. Meer informatie over de taxibus is te vinden via http://www.airport-weeze.de/nl .

Ryan Air vliegt ook vanaf Brussel Charleroi op vrijdag. Het is mogelijk met de trein naar Brussel te gaan. Op Brussel Midi uitstappen, de trap af en volg de uitgang richting Place Horta. Bij de uitgang naar buiten links aanhouden, oversteken en daar staan de bussen. Kaartjes zijn  van te voren te reserveren of ter plekke in de bus. Meer informatie via http://www.vliegveldcharleroi.nl.

Ook mogelijkheden via Milaan (en Rome in de zomer) met Ryan Air en Easy Jet. Dit is wel met overstappen maar met wat oudere kinderen te combineren met een kort bezoekje aan Milaan en Rome afhankelijk van de combinaties. Er zijn veel goedkope vluchten naar Milaan en Rome met meestal redelijke vertrektijden.

Je kan oa. vanuit Schiphol en Eindhoven vliegen met div. combinaties. Dit hoeft niet met dezelfde maatschappij te zijn. Het kleine vliegveld in Milaan is plezierig. Goede Italiaanse catering tegen normale prijzen.

Ook Wizz Air uit Eindhoven via Budapest of Belgrado. www.wizzair.com. Transavia is niet altijd goedkoop bij het vroegboeken. Rond de 350 met heel vroege vluchten rond 5 uur in de morgen.

Wij zijn flexibel met aankomst en vertrekdata afhankelijk van de vluchten. Vanuit Nederland met directe vluchten:  www.transavia.nl  en  www.arkefly.nl  en www.easyjet.com en www.ryanair.com.

Via Duitsland o.a. www.airberlin.com, www.germanwings.com en www.tuifly.com/de , www.ryanair.com

Via Belgie o.a. www.tui.be , www.ryanair.comwww.thomascook.com

Ook via London via www.easyjet.com

Een rustige manier van reizen met wat oudere kinderen is heen of terug via Venetie of Napels. Er zijn redelijke bootverbindingen naar Korfoe vanaf Venetie, Ancona, Brindisi 犀利士
en Bari naar Korfoe.
Soms gaan de boten naar Igoumenitsa en dan moet je weer overstappen op de lokale veerboot.
Uit eigen ervaring melden we dat de catamaran naar Brindisi heel snel is, maar bij wat wind grote kans op zeeziekte.
Naar Venetie en Napels zijn diverse aanbiedingen van Transavia, Ryan Air etc.
Ook met de eigen auto is deze route te doen. Voor boten kijk op www.allgreekferries.com
Treinverbindingen via www.treinreiswinkel.nl

Categories :

Tags :